• septembrie 3, 2018
  • Admin-Person@LcoacH
  • Blog

Tipurile de IQ erotic se adreseaza modului in care constientizarea sexuala si erotica se aplica in cadrul relatiilor si in viata sexuala. De exemplu, prototipurile erotice pot interactiona cu gandirea si pot permite oamenilor sa ia decizii mai bune in relatiile pe care le au.

Inteligenta erotica are legatura si cu gandirea emotionala si cu receptivitatea reactiei in raport cu oamenii, mediul si circumstantele aparute in viata si relatiile de zi cu zi.

Exista 7 tipuri principale de IQ erotic. Cu totii ne incadram intr-unul sau mai multe, de-a lungul vietii, uneori cu pasi inainte, alteori inapoi.

Cele 7 tipuri principale umane PP sunt:

  1. Biosexual, concentrat strict pe orgasm.
  2. Psihosexual, neurotransmitatori si reactii chimice la nivel erotic.
  3. Biopsihosexual, dorinta biologica impreuna cu conexiunea energetica,

explorand grade variate de erotism.

  1. Biopsihosomatic, deschiderea si expansiunea corpului catre IQ erotic.
  2. Integrativ, toate tipurile de explorare erotica cunoscute.
  3. Sapiodinamic, geniu sexual, intuitie, intr-o stare dinamica.
  4. Complexitate divina, conexiune transcendentala, cuantica, de o complexitate superioara.

IQ—ul erotic poate fi dezvoltat in  numeroase modalitati.

Descoperim ca viata noastra este plina de inteligenta erotica atunci cand suntem capabili sa o percepem. Folosirea ei in interactiunile sociale si in imbunatatirea relatiilor reprezinta  principalul obiectiv al dezvoltarii IQ-ului erotic.

Inteligenta sexuala si erotica superioara este corelata in mod pozitiv cu relatiile sociale mai bune din viata adulta, o perceptie de sine mai buna in ce priveste abilitatile si relatiile interpersonale de success, cu mai putine emotii interpersonale si probleme.

Persoanele cu un IQ erotic ridicat sunt percepute ca fiind mai senzuale, mai sociabile, talentate si empatice. Un IQ erotic ridicat stimlueaza relatiile familiale si intime, este corelat pozitiv cu o viata satisfacuta, stima de sine si diminuarea starilor de nesiguranta si depresie. Persoanele cu un IQ erotic ridicat dedica mai mult timp si altor aspecte ale vietii.

Un IQ erotic ridicat le permite oamenilor sa isi controleze impulsurile sexuale, ceea ce inseamna mai mult timp pentru lucru sau cariera, in special pentru aceia care isi petrec foarte mult timp in cautarea satisfactiei si confirmarii sexuale.

Porneste si tu in explorarea si dezvoltarea IQ-ului tau erotic.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this