DESPREDESPRE MINE !

Licentiata in Litere si Management in Ospitalitate, NLP Practitioner, calatoare insatiabila, capricioasa toleranta, mama cu suflet de adolescenta, prietena spirituala, colega neastamparata, spirit ascendent, sensibilitate boema, constiinta libera, romanca vesnic indragostita..

M-au educat in Romania, m-am autoeducat in Spania si m-am redescoperit in SUA. Fiecare zi este o noua lectie, pe care o primesc sau pe care o daruiesc; fiecare om intalnit este un nou univers, care ma extinde sau pe care il imbogatesc.Iubesc arta fotografica, energia cuvintelor, magia gandurilor, dezvoltarea personala, libertatea emotiei, perseverenta binelui si fericirea celor dragi.

Pasiunea mea pentru arta fotografica si poveste poarta numele DromomaniaRo, o calatorie in universul ascuns si expus al fotografiei, din dragoste pentru creativitate si detalii indraznete. DromomaniaRo inseamna acel impuls natural pe care il simti atunci cand pornesti pe un drum.. sa fotografiezi.

DESPREDE CE ASOCIEREA CU PHOTOSTORY SI NLP?

Deoarece fiecare fotografie cuprinde in ea trei povesti: povestea ta, povestea mea si povestea privitorului. Tot ceea ce pare a fi in afara noastra, se regaseste de fapt in identitatea individuala.

O fotografie nu este o simpla secunda imortalizata, ci o viata.. vitalitate, temeri, dorinte, timiditate, curaj, copilarie, maturitate, ratacire, sclipire, echilibru, aspiratie, cautare, libertate, iubire.

NLP este „formula” mea preferata prin care savurez sa transform fotografia, creativitatea si experientele programarii neuro-lingvistice intr-o „ecuatie” metaforica.. cu o semnificatie unica si plina de valoare pentru fiecare dintre noi.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this