• septembrie 26, 2018
  • Admin-Person@LcoacH
  • Blog

Observam un numar din ce in ce mai mare de femei care nu simt ca apartin grupului de femei de varsta mijlocie. Actul lor de identitate spune ca da, in timp ce stilul lor de viata este foarte diferit.
Aceste femei au intr-adevar peste 40 de ani, insa nu sunt interesate doar de treburile casei, nu poarta elastic la talie si nu le pasa daca galustele au iesit prea tari sau prea moi, pentru ca gandirea lor este mult mai tanara decat cea pe care au cunoscut-o la mamele lor.
Altfel spus, nu traiesc vietile pe care stereotipurile despre ele spun ca ar trebui sa le traiasca.
Nu spun sa iti imaginezi acele femei fara responsabilitati, care isi petrec timpul doar in saloanele de infrumusetare si etalandu-si stilul de viata bombastic si posh, crezand ca doar astfel se pot valida si starni atentia celor din jur.
Femeile despre care iti vorbesc sunt inteligente, carismatice, profunde, sincere, amuzante si libere. Te simti minunat in prezenta lor si aproape ca nici nu realizezi de ce. Se intampla pur si simplu.
Le poti recunoaste usor dupa stilul vestimentar copilaros, vibrational sau simplu – de o expresivitate senina, naturala si inspirationala. Realizezi ca iti sunt aproape atunci cand te privesc in ochi cu o liniște care te incalzeste, te ridica in echilibru si te provoaca sa îti deschizi si tu ochii cei mai buni – mai buni spiritual, mai buni profesional, mai buni relațional, mai buni în raport cu tine si tot ce insemni tu.
Categoric, si ele pot merge la spa, insa apreciaza in aceeasi masura o simpla plimbare in natura neamenajata, un ceai la masuta din balconul cu povesti, un pahar de vin in dormitorul care le inspira iubire, sau o conversatie despre luna si despre stele… unde luna poate intruchipa orice mister, iar stelele fiecare dorinta plina de lumina din universul propriu.
Aceste femei isi rescriu propriile reguli despre cum sa-si petreaca timpul, intretina corpul si regenereze energia. Citesc carti si articole despre inteligenta emotionala, urmaresc documentare pe teme de psihologie, nutritie si dezvoltare personala si nu isi estompeaza nicio clipa dorinta si vointa de a cunoaste, de a se specializa si a intreprinde, devenind astfel un model pozitiv atat pentru cei apropiati, cat mai ales pentru societate.
Ele nu ii permit varstei sa le defineasca. Aleg, in schimb, sa se autodefineasca prin deschidere, creativitate, relationare cu oameni frumosi, empatie si asumare.
In locul atributului „de varsta mijlocie”, se autointituleaza fiinte perene. Pastreaza o legatura deschisa cu tinerii care le mentin informate despre ultimele standarde ale tehnologiei, modei si tendintelor ideologice. Sunt active, pasionale, curajoase si, bineinteles, increzatoare. Interesant este ca, tocmai din acest motiv, au relatii excelente cu copiii lor, cu care se sustin reciproc printr-o relatie deschisa de prietenie neconditionata si prin implicarea proactiva, ambitioasa, pozitiva si toleranta in proiecte de interes comun.
Datorita acestei schimbari de mentalitate, femeile imbatranesc cu adevarat mult mai greu. Corpul se aliniaza ritmului mintii, pielea iti radiaza in bratele luminii, ochii iti stralucesc dincolo de hotare vizibile, emotiile iti compun energii de iubire, iar tu si viata deveniti aceeasi fiinta.
Tu, femeie cu mintea tanara si inima in acorduri fine, oriunde te-ai afla, renunta la vechile mentalitati! Ai toate motivele din lume sa nu te limitezi la stereotipuri anoste si indolente. Sarbatoreste-ti frumusetea!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this